Ο Δήμος Βοϊου διοργανώνει για πρώτη φόρα το VoioRace Series. Πρόκειται για τρείς (3) ορεινούς αγώνες οι οποίοι εξελίσσονται πάνω σε τρείς (3) διαφορετικές και πανέμορφες τοποθεσίες του Δήμου Βοϊου. Ο σκοπός μας είναι να οργανώσουμε αφιλοκερδώς και με την βοήθεια εθελοντών, γεγονότα και συγκεντρώσεις που προωθούν την υγεία, ευεξία, περιβαλλοντική και κοινωνική υπευθυνότητα και συνοχή.

Μπορείτε να συμμετάσχετε είτε σε έναν μεμονωμένο αγώνα είτε στο σύνολο αυτών. Η αρχή γίνεται με τον αγώνα του Αυγερινού στις 29 Αυγούστου με διαδρομή των 24.5 χλμ, συνεχίζουμε με τον αγώνα των Ναμάτων στις 5 Σεπτεμβρίου με διαδρομή 22 χλμ και η διοργάνωση ρίχνει αυλαία στην περιοχή του Μπούρινου στην Σιάτιστα στις 19 Σεπτεμβρίου με διαδρομή 19 χλμ.

Όλοι μπορούμε με την ενεργή συμμετοχή μας να δώσουμε κίνητρα στους νέους και στα παιδιά, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους σε δράσεις δημιουργικές και όμορφες. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, στις όμορφες ορεινές διαδρομές του Δήμου μας  να περπατήσουμε, να τρέξουμε, να αναπνεύσουμε, να αφυπνίσουμε, να ξεσηκώσουμε, να εμπνεύσουμε.

Η συμμετοχή είναι Νίκη και ο Τερματισμός Θρίαμβος.

Ας το ζήσουμε μαζί!